Nordic Design

Nordic Design Plus är ett utåtgående fönster i uPVC utrustat med beslag som blev speciellt utväcklat för den skandinaviska marknaden.

Nordic Design

Profil

Karmdjup 120mm och bågedjup 67mm betyder att fönstret kan tillverkas med 2 eller 3-glaskassett. Detta system passar perfekt till nybyggda bostadsfastigheter i Norden. Smala och eleganta uPVC-profiler kan också vara till hjälp vid renoveringar av gamla byggnader. Denna typ av fönster är den mest traditionella lösningen på den skandinaviska marknaden. Det krävs ingen förstärkning för en stor del av möjliga konstruktioner. Det tillåter öppningen och nattventilering med rätt beslag.

Beslag

ASSA Allswing är fönsterbeslag av ny geration för alla fönstertyper som är full reversibla. Fönsterbeslag är viktigt för fönsters struktur och funktionalitet. Den innovativa formgivningen av Allswing med glidande funktion från insidan till baksidan, interlock säkerhetspinnar och integrerat öppningspärr i beslag ger fönster hög säkerhet och bra funktionalitet. Beslag för vridbara fönster kan roteras omkring 170°

Isolerglas

Vi erbjuder brett sortiment av isolerglas – från 24 till 40mm

HANDTAG

Lösningar för fönster

Tekniskt stöd

NORDIC DESIGN

AL-TECH  2017