DÖRRAR

Vi erbjuder inåtgående dörrar i uPVC som baserar på Kömmerling system samt aluminium dörrar som är tillverkade av Aluprof och Aliplast system. Vi levererar flera linier med robusta och eleganta dörrar med insats- och fastpaneler.

Ni är välkomna att kolla våra erbjudanden

UPVC- DÖRRAR

Dörrar baserar på Primo, Rehau Nordic-Design, Aluplast Nord-Line, Kömmerling 88, Kömmerling 76AD-system med dekorativa paneler som ger våra produkter en individuell och unik karaktär.

Nordic Design Plus är en utåtgående dörr i uPVC utrustad med beslag som blev speciellt utväcklat för den skandinaviska marknaden.

NORD LINE-dörrsystem är skapat till den skandinaviska marknaden. Utåtgående dörrar som ger en unik funktionalitet och praktiska fördelar.

KÖMMERLING 88-residensdörrsystem kännetecknas av många teknologiska lösningar som ger hög pålitlighet, utmärkt värmeisolering, motståndsförmåga mot vädret och dessutom har goda statiska egenskaper.

PVC-energibesparande dörrar med konstruktionsdjup 76 mm. KÖMMERLING 76 mm är ett innovativt, högutvecklat och omfattande dörrsystem.

ALUMINIUMDÖRRAR

Dörrar med hög termisk isolering och ljudreduktion baserar på Schüco, Aluprof och Aliplast system. Enkeldörrar eller parrdårrar som öppnas in- och utåt. Vi har ett brett sortiment av dekorativa peneler, glasrutor samt antipanikdörrsystem och brandsäkralösningar.

ADS 90.SI står för Aluminium Door System, 90 mm bågdjup, Super Insulation.

ADS 75 HD.HI står för Aluminium Door System, 75 mm bågdjup, Heavy Duty,
High Insulation

Denna profilserie med hög kvalitet och termiskseparator rekommenderas där det behövs mer krävande standarder för ljudreduktion och värmeisolering.

Den nya MB-86-dörrserien är designad för att garantera bästa egenskaper med isolering. Den uppfyller de ökande lagkraven och motsvarar marknadsefterfrågan på energibesparande konstuktioner av nya dörrar.

Leverantörer som vi jobbar med

AL-TECH  2017