Våra erbjudanden

AL-TECH erbjuder ett brett sortiment av produkter av uPVC, aluminium och trä: fönster, dörrar, skjutdörrar, vikdörrar, uterum, aluminiumfasader, verandor, brandsäkraprodukter, m.m.

.

Produkter i våra erbjudanden

Vi erbjuder fönster och dörrar som är speciellt tillverkade till den skandinaviska marknaden. Utåtgående fönster ger en unik funktionalitet och har praktiska fördelar. Lösningar: Sideswing, sidohängt, överkantshängt, vridfönster

Vi erbjuder fönster som baserar på följande system – marknadsledande profiler inom uPVC från Kömmerling samt Aliplast och Aluplast. Vi rekomenderar produkter med hög termisk isolering som är både praktiska och hållbara – tillverkade i former och färger enligt kundernas önskemål.

Vi erbjuder både inåtgående dörrar i uPVC som baserar på Kömmerling system och aluminium dörrar som är tillverkade enligt Aluprof och Aliplast system. Vi levererar flera linier med robusta och eleganta dörrar med insats- och fastpaneler.

Skjutdörrar är en optimal lösning för utrymme där det finns lite rum. Det är en mycket platsbesparande lösning som ger en fullständig frihet för inredningen . Skjutdörr fungerar perfekt som en elegant och funktionell utgångsdörr till gården, terrassen och balkongen.

Vikdörrar i aluminium är en funktionell lösning för öppning av större områden oavsett hur bägrensat utrymmet är. Deras egenskaper garanterar en effektiv och sömlös övergång mellan utomhus och inomhus utan hinder. De säkerställer en enkel och direkt tillgång.

AL-TECH vintergårdar och pergolor tillverkade av aluminium är berömda för stor estetik, elegans och anmärkninsvärd hålbarhet. De kan bli monterade på enkelt sätt och har ett stort urval av accessoarer.

Vår erfarenhet

7

Leverans

Vi levererar våra produkter till: Polen, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Österrike, Frankrike, Italien, Slovakien och Australien.

Kvalitet

Den högsta kvaliteten av produkter bekräftas av certifikat, CE-märke från välrenommerade institutioner: IFT Rosenheim (Tyskland) och TSVS (Tjeckien)

Säkert och enkelt emballage

Vi levererar våra fönster på pallar som är trygga och enkla att packa upp. Det innovativa emballagesystemet möjliggör förpackning av små paket på en enkel pall.

Leverantörer som vi jobbar med

AL-TECH  2017